News

Studio Baru Daripada Director CoD dan Dead Space?



Alright! Nampaknya selepas Visceral Games ditutup oleh EA, co-founder dan ketua untuk studio Sledgehammer yang famous dengan Call of Duty dan director Visceral Games dengan game survival horror Dead space iaitu Michael Condrey nak bukak studio baru 2K!

Ni adalah big news lagi-lagi untuk para fans kepada game Dead Space dan Call of Duty. Michael Condrey famous dengan gamenya yang dibuat kerana menepati cita rasa player-player sedunia. Walaupun studionya ditutup tapi tak semestinya kena duduk diam je kan?

Studio baru 2K games ni tak dikenalpasti lagi namanya dan dikatakan diorang dah dalam development untuk game baru yang ttak diketahui lagi nama dan genrenya. Apa-apa pun dengan Michael Condrey jadi director mesti samada game survival horror atau war dan mungkin jadi First-Person.

Announcement ni dibuat oleh Take-Two Interactive, yang mengatakan Michael yang akan menjadi ketua di tempat kerja baru diorang di Silicon Valley. Studio ni jugak “mempunyai kreativiti yang bebas untuk menghasilkan product mengikut visi dan projek jangka panjang studio” dikatakan oleh Take Two Interactive. Harap-harap boleh lah dapat game macam Dead Space dan Call of Duty macam dulu-dulu hehe.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST