Gaming
Posted in

Tarikh keluar ROG Phone Malaysia dah CONFIRM!!

Posted in

 

Kepada peminat-peminat ROG Phone, mesti korang dah tak sabar-sabar nak beli kan? Tebalkan wallet korang secepat mungkin sebab tarikh keluar ROG phone di Malaysia ni dah di-confirmkan. Nak tahu bila?

Sis pun salah sorang peminat ROG Phone ni. Ia nampak menarik dan bergaya untuk main game. Dengan reka bentuk yang membolehkan pengguna rasa selesa bila main game yang mana features telah banyak di upgrade-kan. Paling penting, peminat-peminat telefon ni tak sabar nak beli sebab ia mempunyai Snapdragon 845 yang power.

ROG Phone akan dilancarkan di Malaysia pada Oktober 22 ini. Tapi, harganya masih tidah sah lagi dan dijangka dibawah RM3200. Telefon ini direka dengan mempunyai Snapdragon 845 dengan kelancarannya 2.96 GHz , 8GB LPDDRAX RAM dan 90 Hz AMOLED display dan mempunyai sistem vapoor cooling yang innovatif dengan AeroActive air cooler.

Jangan lupa dapatkan ROG Phone 22 Oktober ni tau!


Join the conversation

Request a call

TOP
Arrow Chevron

SHOPPING BAG 0