Technical Test Dilakukan Kepada The Division 2??



Haa dah kenapa ni? Nampaknya The Division 2 ni ada masalah lagi lah huhu. Well bukan apa pun, tapi sebenarnya diorang nak buat PC Technical Test di mana diorang nak uji banyak mana fix yang diorang dah buat untuk bug yang ada melalui feedback kita melalui gameplay dalam Private Beta haritu.

Katanya Technical Test ni akan dibuat sama macam main dalam Private Beta tapi ada bezanya. Bezanya kali ni adalah ianya tak open kepada semua orang tapi Ubisoft akan pilih orang secara random dan bagi diorang link untuk join sesi test ni nanti. Korang jugak tak boleh invite kawan-kawan korang join sekali so memang bummer lah huhu.

Dijangka orang yang terpilih untuk dapat main dalam test ni akan diketahui harini sebab katanya diorang akan email harini jugak so tunggu ye guys? Dalam test ni jugak ada beberapa benda yang takda iaitu Conflict, Endgame, and Photo Mode. Technical Test ni akan berlangsung harini dan habis esok. So, siapa yang dapat tu memang lucky giler ah huhu.

Untuk open beta lak akan ada untuk semua platform yang pernah disebut iaitu PC, PS4, dan Xbox One pada 1 March hingga 4 March. So, be ready guys untuk cuba test ni kepada siapa yang dapat dan kalau tak dapat tunggu lah sehingga 1 March nanti okayyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!