Multiplayer

Tera Dan PUBG Crossover!? Unbrainable!



Apa macam? Hahaha cute tak? Yes, ni bukan main-main tau. Tera dan PUBG sekarang tengah buat crossover dan costume daripada PUBG akan dimasukkan  ke dalam MMO Tera. Walaupun tak logik, game PUBG yang serious dan bunuh sana sini, bergabung dengan MMO Tera yang mostly fun-fun gameplay dan cute character tapi hakikatnya dah jadi dah pun gabungan ni and cute jugak E-jam tengok hahaha.

Walaupun diorang tak sama universe dan sebagainya, tapi kedu-duanya dimiliki oleh bluehole so memang ye lah diorang buat crossover kan? Game MMO Tera ni dah ada sejak 2012 dan E-jam tak sangka game ni masih ada sampai sekarang and kalau main mission mula-mula dan main sorang-sorang memang bosan tapi kalau main dengan gang best jugak. Tapi katanya sekarang dah berbeza sikit daripada dulu, entahlah E-jam dah lama tak main so tak tau hahaha.

Event ni start daripada 5 March sehingga tak diketahui. So nanti korang bolehlah explore dunia Tera ni dengan memakai baju macam PUBG, pakai AK-47 dekat belakang badan, nampak hiasan jeep dan kapal terbang dan banyak lagi. 5 March tau geng so jangan lupa tengok dan main nanti! Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST