The Division 2 Update Cecah… 1++GB!??



Alright so gais, korang nak tau something tak pasal game The Division 2 ni? Okay first game ni akan keluar pada semua platform pada tarikh 15 March iaitu dalam 3 hari lah daripada sekarang tapi kejap, apa masalahnya sekarang ni? Update cecah hampir 100 GB!?

Betul tu gais, huhu banyak gilos dia punya update tu. Update terbaru ni atau dikenali sebagai Title Update 1 mempunyai berat sebanyak 92 GB saiz updatenya TAPI haa ini untuk PS4 saja lah hahaha. Untuk PC dan Xbox One lak dikenakan dalam anggaran 48GB dan 52GB macam tu sahaja so takdalah sekejam PS4 punya sampai hampir cecah 100 GB beb mampuih ah nak update besar tu huhu.

Untuk pengetahuan korang, update ni sebenarnya adalah tambahan sikit dan final touch-up dan maybe fix bug dan glitch dan improvement lah mengikut daripada feedback players masa dilancarkan dulu. So, memang besar lah updatenya disebabkan memang banyak yang perlu dibaiki dalam game The Division 2 ni.

So gais, korang sanggup tak nak update besar sebesar alam ni? Hahaha and sebenarnya ada update lagi tau lepas Title Update 1.5 ni tapi lek je gais, sikit je dalam 2 GB sahaja untuk memperbaiki lagi game daripada feedback players masa Open Beta. Oh lupa, kalau korang nak main The Division 2 ni, memang kena update dulu tau so… Goodluck gais! XD

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah pening nak cari HDD atau SSD kat mana, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!