AAA Games

The Last of Us Part II Akan Di Reveal Bila “Ready”



The Last of Us Part II Akan Di Reveal Bila “Ready”

Dah hampir setahun kita tak dengar apa-apa perkembangan daripada game terbaru Naughty Dogs iaitu The Last of Us Part II. Last yang kita dapat reveal pasal game The Last Of Us Part II ni adalah trailer di mana menunjukkan gameplay game ni macam mana.

Tapi baru-baru ni ada satu berita baru tapi bukan pasal perkembangan game tu lah. Tapi ada satu orang ni bertanya kepada Arne Meyer, director of communication dalam Naughty Dogs, memberikan response kepada fans yang bertanya tentang bila nak bagi lagi reveal kepada game terbaru diorang ni.

Response Daripada Director of Communication

So, itu lah yang Arne cakap, diorang akan reveal lagi pasal game ni bila diorang rasa game tu dan diorang rasa dah ready. So, sehingga tu, takkan ada apa-apa update atau reveal lah daripada diorang nampaknya. Tapi banyak khabar angin dah keluar pasal game ni dan ramai yang begitu pasti lah yang game ni akan keluar pada tahun ni jugak.

Walaupun response tu tak banyak, tapi ramai yang akan faham rasanya. Naughty Dogs ni mendapat banyak pujian disebabkan game The Last of Us pada tahun 2013 dan memang ramai yang mintak The Last Of Us Part II. Yang pasti game ni memang epic lah dan kena tunggu lah okay gais? Keep it cool and ciao~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST