AAA Games

Theme Gaming Setup Ideas Untuk Korang



Theme Gaming Setup Ideas Untuk Korang

Okay gais, kali ni E-jam nak share sikit gaya lifestyle untuk gaming setup korang. Ni saja-saja je E-jam nak share sebab ramai orang kalau kita tengok, setup biasa-biasa je asalkan boleh main game tapi sebenarnya kalau korang kemaskan sikit style korang, barang macam mana pun korang pakai, mesti nampak mantap hehe. Theme yang E-jam akan bagi adalah Razer, ASUS ROG dan Corsair

So ini kali lah, ni adalah theme Razer. Kalau korang adalah peminat barangan gaming Razer yang berkualiti super nice, maka setup macam ni lah yang sesuai untuk korang. E-jam ingatkan sahaja okay, yang theme setup dan setup-setup E-jam bagi ni hanyalah idea untuk korang kemaskan setup korang so daripada gambar-gambar ni korang boleh lah buat setup gaming korang lagi nice. So, back to Razer, kalau korang tak sepenuhnya miliki barangan Razer takpa, asalkan korang boleh main game dengan sepadu-padunya dan setup korang nice macam gambar di bawah ni pun cun gais.

Okay enough of Razer, ini kalilah pula adalah ASUS ROG. So, ROG ni adalah nama yang sering didengarkan oleh para gamers di luar sana kerana barangannya yang berkualiti. Okay, jadi memang nice lah kalau korang tengok gambar di bawah tu. Memang simple but looks slick yow so kalau korang nak cuba buat macam ni pun okay hehe.

Okay next dalam list adalah Corsair. So, Corsair ni pun adalah barangan gaming jugak untuk korang yang tak tau atau maybe belum pernah dengar lagi. So kalau korang nak buat setup macam dalam gambar di bawah, sangat-sangat dialukan ye gais. Sebab theme Corsair ni bagi E-jam nampak nice jugak dan kalau korang peminat barangan brand Corsair ni so boleh go lah ini kalilah.

E-jam ingatkan lagi ye gais yang ni hanyalah idea untuk korang setup theme gaming setup korang. Kalau korang tak ikut theme, atau takda barang sepenuhnya sesuatu brand tu, its not a big deal lah. Asalkan korang selesa bila main game kan? Setup-setup ikut theme ni hanyalah suggestion untuk para gamers sana yang nakkan kelainan kepada gaming experience korang. Kalau korang ada cadangan untuk setup mengikut theme brand lain, korang boleh bagi pendapat korang di ruangan comments okay? So, keep it cool and ciao gais~

P/s: Nak buat servis komputer atau beli komputer tapi tak tahu dekat mana? Call je terus  team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!