Thomas The Tank Engine Kejar Korang Dalam RE2!?



Kalau korang selalu usha Youtube atau internet pasal Resident Evil 2 Remake ni, mesti korang jumpa macam-macam mod game ni kan? Daripada muka glitch teruk, lagu DMX – X Gon’ Give It To Ya, benda yang tersembunyi dalam trench coat Mr. X tu, sehingga lah kini. Ada mod baru yang dikatakan lagi ngeri daripada semua tu, tapi mod apa ni?

Alright so mod yang dikatakan paling seram untuk Mr. X adalah Thomas The Tank Engine. Kenal tak? Thomas daripada cerita masa kita kecil Thomas and Friends tu lahh hahahah. Mesti korang tak sangka kan keretapi ni yang akan masuk dalam mod untuk RE2 ni. Kenapa mod ni yang dikatakan lagi seram tapi fun daripada yang lain?

Yang seramnya adalah yelah, dah Mr.X kan? Lepas tu masuk mod Thomas pulak dengan senyuman creepy dia mana taknya takut weh hahaha. E-jam pun takut nak tembak kadang-kadang kesian so mampu lari jela sambil gelak-gelak hahahaha. Tapi mod ni bagus jugak sebab kalau Mr.X dekat, nanti keluar lagu Thomas and Friends tu hahahah alahaiii macam-macam lah mod zaman sekarang ni.

Kadan-kadang E-jam rasa E-jam bersyukur ada mod macam ni dalam dunia gaming so takkan bosan punya lah hahaha. Kalau korang nak mod ni, boleh tekan di sini dan music pulak di sini. Happy gaming guys!  Jangan kena langgar dengan keretapi tu pulak ye hahaha. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!