AAA Games



Okay, okay, korang dah baca article pasal E-jam cerita pasal mod Thomas the Tank Engine dalam RE2 tak? Seram giler beb kan? Tapi ada lagi pelik daripada tu and tak seram pun hahaha.

E-jam perkenalkan mod tofu zombie daripada game mode Tofu Survivor dalam game tu sendiri. Haa unik tau mod ni sebab mod ni akan gantikan semua zombie yang ada dalam game ni (kecuali daripada Licker dan MR. X) kepada tofu. Selama ni korang makan tofu kan? Rasakan kena makan pulak hahahaha.

Mod ni lain sikit je, cuma tukar skin zombie tu je so korang tak tau lah mana bahagian kepala so susah sikit nak tembak kepala hahaha. But it’s fun lah sebab takda lah seram sangat kan kene kejar makanan ni hahaha.

Kalau korang nak, korang boleh download dekat nexus ataupun tekan je straight ke sini. Tapi ingat, korang kena ada lah dulu Fluffymanager iaitu mod manager untuk game-game Resident Evil dibuat oleh Fluffyquack. Okay lah, have fun bunuh makanan ni sebelum dimakan oleh diorang gais! Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST