Ubisoft Dedah Pasal The Division 2 Lagi!?



Haa, Ubisoft nak dedahkan apa pulak ni? Sebelum ni dah cerita kan pasal Ubisoft dedahkan pasal tarikh keluarnya private beta untuk The Division 2? Kali ni Ubisoft dedahkan pasal apa yang ada dalam private beta yang diorang akan jalankan pada 6 Februari nanti.

Eh jap, untuk korang dapat main private beta ni kena per-order dulu game The Division 2 ni tau and register baru boleh main ni. Main bukan secara percuma tau hehe. Ubisoft jugak dah keluarkan trailer untuk gameplay private beta and trailer story untuk game ni tau so tengok la bossku malu apa bossku hehe.

Untuk player yang  dah pre-order and dah register apa semua, korang dapat main 2 main mission dan 5 side mission dan dikatakan korang berpeluang untuk “dapat pendekatan pertama dengan endgame content dan satu Invaded mission.”.

Private beta ni jugak ada PvPvE di mana korang lawan antara satu sama lain termasuk lawan enemy dalam salah satu Dark Zone baru dan PvP dalam Skirmish Mode. Benda ni jugak membolehkan korang untuk explore bahagian timur open world game tu dan boleh upgrade ke level cap tujuh. Beta ni available dari 6 Februari sehingga 11 Februari dan full game release The Division 2 ni akan keluar pada 15 March di Playstation 4, Xbox One dan PC. Ciao guys ~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!