Gaming

*PUBG Mobile* Update 0.10.05: Ada Tambahan Model Senjata, Kereta, Cuaca, dan Zombie!?



Attention to all PUBG Mobile gamers haa. Bro tau yang korang semua yang selalu main PUBG Mobile sejak-sejak lepas update 0.10.0 korang ada yang mengalami masalah lag dan lambat ketika nak match up kan? Okay so, good news to semua pemain-pemain PUBG Mobile ni.

PUBG Corporation telah mengumumkan akan ada update terbaharu iaitu 0.10.5. Update ni bukan sahaja akan menyelesaikan isu-isu lag tapi haa ini yang dikhabarkan good news tadi.

Okay apa yang terkandung dalam update terbaru ni? Dalam update 0.10.5 ni akan ada: Snow Bike, weapon baru seperti MK 47 Mutant, G36C SMG dan PP-19 Bizon SMG, ada kenderaan baru seperti Tuksai yang terkenal dekat India tu kan haa alright.

Selain itu, map Vikendi akan ditambah cuaca Moonlight dan Snow dan ditambah kesan tapak kaki dekat salji haa baru la realistik sikit kan? Tetapi jaga-jaga, enemy pun akan nampak tapak kaki korang so hati-hati ye bossku. Dikhabarkan ada mode baru iaitu Zombie Mode tetapi tidak confirm lagi ye so until then tunggu okay hardcore PUBG Mobile gamers sekalian.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!