Valve Mengumumkan 8 Perubahan Pada Steam 2019



Baru-baru ni, Valve telah post blog pasal review tentang Steam pada 2018. Dalam blog tu, Valve membuat penjelasan tentang apa je dah jadi dalam tempoh setahun 2018 tu and semua perubahan yang ada. Tapi, dekat penghujung blog tu, Valve ada menyatakan yang akan ada perubahan pada Steam untuk 2019 ni.

Dengan record baru yang diorang pecah iaitu mengumpul 30,000 game dalam Steam store diorang, dah tiba masanya untuk diorang mengubah Steam untuk jadi lagi better lah.

Gambar di atas menunjukkan “sneak peek” yang setakat ni Valve menyatakan diorang nak buat 8 perubahan kat Steam sempena 2019 ni. Antara yang ramai suka update akan datang ni adalah Steam Trust di mana diorang akan memberitahu samada player tu pakai cheat atau tak haa kan bagus tu.

Senang sikit nak detect orang tu pakai cheat ke tak and banned dia terus. Update-update ni tak diberitahu bila akan available, tapi nanti akan buat la pengumuman so tunggu okay bossku sekalian~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!