Announcement : Final shipping date is on Thursday, April 20th. Purchases made after will be shipped starting from April 26th to give way to Hari Raya break.

Warframe’s Fortuna bakal hadir ke PC pada November ini!

Steven meramalkan Warframe expansion Fortuna pada pada awal bulan September lepas yang mana developer Digital Extremes dikatakan akan dikeluarkan pada musim ‘late summer or early fall’, walaupun sebenarnya akan berakhir pada musim late fall. Studio juga mengumumkan ia percuma untuk semua pemain, November ini.

Open-Fortuna world akan menjadi 4-5 kali lebih besar daripada pembaharuan Plains of Eidolon pada tahun lalu dan akan menambah features dan pengalaman yang berbeza kepada alam semesta yang semakin berkembang di Warframe.Pemain akan menerima karunia dan misi di kem penjara bawah tanah Fortuna, dan melintasi lansdskap eksotik Venus di hoverboard berkuasa K-Drive.November bukanlah tarikh sebenar untuk pelepasan oleh Digital Extremes dan mereka hnaya memberitahu bahawa Fortuna kali ini mempunyai pengembangan Warframe yang paling ambitious nya tinggi.

*Jadi, mehla kita tunggu bulan November ini untuk keluaran Warframe expansion Fortuna..

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

 

Leave a Comment

Scroll to Top