X Tiada Dalam Resident Evil 2 Remake!



Okay gais, E-jam here dan nak bagitau something naise untuk korang yang tak dapat habiskan game RE2 Remake disebabkan seorang insan yang dinamakan Mr.X ni lah yang stalker korang tu. Yes dia kan selalu je ikut korang and asyik nak wrestling korang je lepastu dah lah suka tumbuk sampai jatuh, pastu cekik sekali terus KO huhu.

Worry no more gais! Sekarang dah ada mod yang dinamakan X No More yang digunakan untuk menghilangkan terus stalker korang ni daripada game tu and jangan risau, dia hilang tu tak kacau pun sebarang event dalam game yang memerlukan dia. Sebaliknya, korang akan ditolong oleh hantu contohnya macam satu tempat yang ada helicopter tu kan haa hantu lah tu yang angkat tu.

So, untuk korang yang berminat dengan mod ni, takut sangat kalau-kalau terjumpa dengan Mr.X ataupun dia tu leceh sangat, haa korang download lah mod X No More yang dibuat oleh modder MaVeRick ni ye and sama-sama gais hehe. Ciao~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!