Action



Z1BR Diberikan Balik Kepada Daybreak Games

racun-tech-Z1BR

So, seperti mana E-jam pernah cerita dulu, H1Z1 dah tukar nama kepada Z1BR dan juga diserahkan kepada developers NantG untuk season 3 but… Sekarang ni diserahkan balik sepenuhnya kepada Daybreak Games?? Kenapa jadi macam tu pulak?

Haa so ceritanya macam ni, tapi sebelum tu, kalau korang belum baca pasal H1Z1 tukar nama dan dapat developers baru, korang baca lah di sini okay? Okay teruskan kepada ceritanya, NantG adalah developers yang sepatutnya akan jadi developers baru untuk membantu Z1BR dan teruskan projek ni tapi dikatakan baru-baru ni dah diserahkan balik sepenuhnya kepada Daybreak Games.

racun-tech-H1Z1-game

Sebab Apa Diberikan Balik?

Ni sebab, NantG adalah satu studio yang kebanyakan buat game Mobile and dengan competition macam PUBG, Fortnite dan kedatangan baru Apex Legends, diorang rasa macam tak boleh go on. Bukan tu je, tapi disebabkan NantG dan Daybreak Games bekerja pada game yang sama so ada banyak kekeliruan dalam progress game tu.

So, adakah Daybreak Games akan kekalkan game ni seperti sekarang? Adakah akan ada sebarang perubahan balik selepas sebulan NantG pegang game ni? Apa-apa pun kita tunggu lah untuk sebarang update tentang game Z1BR ni okay gais? Z1BR available untuk download di Steam so jangan lupa gais untuk download!

Keep it cool and ciao~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST