There is no delivery to Tawau, Kunak and Semporna. Temporary suspension by courier service. Dismiss
Battle Royale

Z1BR: H1Z1 Relaunched Kepada Z1 Battle Royale??



Hello there gais and welcome so, E-jam ada berita baru pasal H1Z1 ni yang di mana E-jam rasa ramai je antara korang yang pernah main game ni sebab ni lah game multiplayer online yang pertama untuk buat battle royale genre dalam game.

Alright so, berita pasal game ni, walaupun sekarang dah ada game-game battle royale baru yang keluar macam PUBG, Fortnite dan Apex Legends. Lagi-lagi Apex Legends lah sebab ni game battle royale baru yang free pulak tu dam best sebab diinspirasikan daripada game Titanfall dan pembuat game ni pun Respawn Entertainment yang famous dengan Titanfall. So apa dia berita baru pasal game ni? Berita barunya adalah game ni telah mendapat team developer baru, nama baru iaitu Z1BR dan dikatakan season baru yang di mana diorang nak cuba untuk mengembalikan ‘classic King of the Kill’ gameplay.

Iyaaa selepas beberapa tahun dah menyepi sejak munculnya game-game baru ni, H1Z1 dah stop mendapat beberapa update baru ataupun kurang mendapat sambutan hangat tapi nampaknya team developer baru, NantG nak mendapatkan sambutan hangat balik untuk game ni dengan season terbaru iaitu season 3. Tapi mampu ke Z1BR ni catch up balik dengan game-game terhangat sekarang?

Itu pun E-jam tak pasti lah tapi yang pasti team developer baru ni dah set untuk mengembalikan populariti game ni dan berharap dapat nombor 1 dalam battle royale game. Untuk season 3 yang terbaru ni, korang akan dimulakan dengan loading screen dan front end user interface yang dikatakan akan memberikan rasa nostalgia kepada korang. Tapi bukan benda lama je tau yang kene add dalam season baru ni. Developer baru, NantG ada buat sedikit perubahan mengikut feedback daripada players so expect lah perubahan apa yan koran tak suka.

Patch baru jugak akan membawa lighting, textures dan dan jalan yang sama macam era King of the Kill dulu. So ni dikira apa? De-Remastered version? De-master? Entah lah tapi yang penting dia buat rasa nostalgia sikit lah hahaha. So kalau korang dulu merupakan playr game H1Z1, korang dialukan untuk main balik H1Z1- eh Z1BR yang terbaru ni haa confirm nostalgia hehe.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer yang terbaik punya? Nak beli dan upgrade pc yang padu? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!