Battle Royale

Zombie Mode Live Dalam PUBG Mobile Beta!!



Seperti yang korang dah tau pasal PUBG Mobile, nanti akan keluar zombie mode dalam game tu. Tapi korang tau tak sebab apa adanya zombie mode ni? Okay macam ni eh bro cerita, ceritanya diadakan mode ni sebab diorang buat kolaborasi dengan keluarnya game survival horror Resident Evil 2 Remake tu. Mode ni dikenali sebagai Sunset ataupun nama panjangnya Resident Evil 2: Sunset.

Jangan risau, zombienya bukan macam zombie biasa tau? Zombie dia boleh dikatakan macam daripada Left 4 Dead zombie yang boleh lari haa seram tak seram? Selain tu ada jugak zombie special daripada siri game Resident Evil 2 seperti Lickers dan Tyrant so hati-hati ye guys. Lickers sangat laju dan Tyrant lak serang kuat dan susah nak mati.

Video di atas ni merupakan gameplaynya okay bossku. Nampak best kan? Untuk weapon pulak dah ditambah pulak dengan M134 Minigun yang boleh menembak 200 peluru per saat yang siapa-siapa rasa selalu pakai M249 akan rasa lebih kurang je. Selain tu ada Flamethrower yang tembak api dan Combat Knife yang di mana pakai pisau macam biasa? Hahahaha

Bila korang main dalam mode ni, susahnya makin lama makin naik so better korang settlekan game selajunya seorang diri atau sebagai satu team dan dapatkan ayam tu okay. Mode Sunset ni jugak adalah limited time event tau so korang main lah sepuas-puasnya cepat tau so korang tak terlepas awesome gameplay mode ni hehe. Tapi katanya mode ni still on beta and akan available di semua negara pada bulan Februari ni so tunggu okay PUBG Mobile gamers!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!