Bloodborne Mod Membolehkan Korang Control Enemy

Korang Boleh Control Bukan Sahaja Minion, Tapi Boss Pun Boleh Dengan Mod Awesome Ni!

racun-tech-bloodborne

Bloodborne ni adalah salah satu game daripada FromSoftware, studio yang membuat game Dark Souls. Seperti Dark Souls Series dan Demon Souls Series, Bloodborne ni jugak memberikan gaming experience yang best tapi susah. Lagi-lagi korang dah susah apabila berlawan dengan minion je. Bloodborne jugak, macam Dark Souls dan Demon Souls memfokuskan kepada korang memburu raksasa buruan yang perlu korang bunuh.

So ceritanya sekarang ni adalah, ada satu mod yang dibuat untuk korang merasai macam mana jadi raksasa dalam game tu. Bloodborne ni bukan lah satu game asing kepada para modders. Game-game zaman sekarang memang tak fun atau “syok” kalau tak ditambah dengan kemanisan mod betul? So kali ni kita akan buru mod yang ada dalam game Bloodborne ni pulak.

______________________________

Korang inginkan PC Gaming yang padu dengan bajet yang rendah??

Click link di bawah!!

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

dan

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki PC Gaming ni gais!

Yang pasti, gaming to the fullest!

_______________________

Macam Mana Terlahirnya Mod Ni Dalam Bloodborne?

So mod ni yang dibuat oleh Lance McDonald ni, sebenarnya dijumpai melalui proses debugging code game ni. Dalam mod ni, dengan menekan satu buton, korang boleh terus jadi enemy yang korang selalu bunuh untuk grind (naikkan level). Apa yang bestnya pasal mod ni adalah korang bukan je dapat kawal pergerakan enemy korang, tapi boleh menggunakan feature enemy tu seperti sprint, attack dan special ability enemy tu.

Tapi siapa kata mod ni hanya terletak pada minion je? Mod ni jugak membenarkan korang untuk mengawal enemy boss. Siapa yang taknak jadi evil bos kan? Tapi dalam game ni memang korang dapat merasai jadi big boss (bukan naked snake dari MGS ye) dan pukul lah diri korang. Untuk aktifkan mod ni, first kena download mod ni, and then lock pada enemy yang korang nak kawal. Lepas tu tekan L3, dan automatically korang akan dibawak kepada perspective enemy tu. Untuk kembali kepada badan original korang, just tekan L1+R1+R3. 

Bila Release Mod Ni? Update Mod?

Sekian sahaja, itu lah mod yang dikatakan boleh kawal enemy dalam Bloodborne. Pencipta mod ni, Lance McDonald jugak berkata yang mod ni berkemungkinan besar boleh diguna pakai jugak dalam game Sekiro nanti. Well at least dia akan cuba nanti.

Baru-baru ni modder untuk mod ni jugak dah buat penambahan iaitu enemy yang korang control tu akan kena serang jugak daripada raksasa yang lain. Mod ni tak diberitahu lagi samada akan keluar atau tidak. Tapi kalau keluar, kita boleh expect banyak content menarik orang ramai akan buat dengan mod ni. Bloodborne sudah keluar pada 2015 dan boleh didapati di mana-mana kedai berhampiran korang untuk console PS4. Keep it classy, stay safe dan ciao gais~

Sumber: OnlySP

See Also: Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Temporary License Diberikan Kepada Huawei, Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?, John Wick Skin Dalam Fortnite Rasa Awkward, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

avatar

E-jam

Jazz lover, Gundam enthusiast, and especially a gaming nerd.


[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: