Borderlands 3 Confirm Revealed Tahun Ni!



Okay gais so dulu E-jam pernah cerita pasal kemungkinan Borderlands 3 akan di reveal dekat PAX East kan? Well, nampaknya rumor tu betul dengan adanya post Twitter daripada Gearbox, studio yang buat game Borderlands series tu.

Dalam post Twitter tu, takda caption pun tapi dalam gambar tu jelas menunjukkan art style daripada game yang kita kenali iaitu Borderlands series lah.

See? Sebijik kan? Siap tunjuk sekali tarikh bila akan reveal pasal game ni. 28 March adalah tarikh untuk Day 1 masa PAX East tu so rasanya akan reveal semua tentang Borderlands 3 ni masa tarikh tu nanti so korang hanya kena tunggu lah apa-apa update pasal game ni okay? Ciao gais~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.




Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: