Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College

Bully 2 Dalam Development?

racun-tech-bully-2

Sama seperti game Rockstar yang mungkin bakal tiba tak lama lagi iaitu GTA VI, Bully 2 pun dikhabarkan dalam development. Tapi setakat ini kita masih tak dapat mengetahui status mengenai game kegemaran gamers zaman-zaman PS2 dulu itu. 

Tapi ada yang bertanyakan kepada pemilik suara protagonist Jimmy Hopkins iaitu Gerry Rosenthal mengenai Bully 2 dan dia berkata dia ingin sangat untuk meneruskan game itu. Melalui Rockstar, mereka tiada atau belum lagi menghubungi Gerry tentang projek Bully 2.

Leak Story Bully 2

racun-tech-bully-2

Dikatakan daripada leak yang disebarkan itu, Bully 2 ini akan mengisahkan Jimmy Hopkins untuk survive alam university/college selepas kehidupan dia dalam sekolah Bullworth Academy. So sekarang Jimmy dah tua maka kemungkinan tidak pada Gerry untuk menyambung watak dia sebagai Jimmy.

Tapi macam biasa, leak ni tak boleh percaya 100%. Mungkin jugak sebenarnya tiada Bully 2. Tapi yang pasti Rockstar kini memfokuskan semua tenaga pekerjanya kepada dua projek iaitu GTA VI dan projek lagi satu (kemungkinan Bully 2 atau lain).

Jika betul projek lagi satu mereka (Rockstar) tengah fokus adalah Bully 2, maka gamers tak perlu risau sebab game kegemaran diorang bakal tiba untuk memenuhi kerinduan diorang.

See Also: Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming, ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!, Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!!, Elon Musk Taknak Kreditkan Fan Artist Untuk Karya Nier: Automata

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: