Call of Duty: Modern Warfare ada Battle Royale! Tetapi gamenya asing?

racun-tech-call-of-duty-modern-warfare-battle-royale

Call of Duty: Modern Warfare dikatakan akan mempunyai Battle Royale mode, tetapi bukan pada masa launch. Maksudnya mode Battle Royale ini nanti tidak akan disediakan sebaik keluarnya game ini nanti. Kemungkinan mereka (Infinity Ward dan Activision) ada sesuatu yang dirancangkan atau ingin dibuat mengenai Battle Royale game ini.

Bukan itu sahaja, tetapi game ini Free-to-play. Disebabkan ianya free-to-play, maka game Battle Royale ini akan asing daripada base game yang keluar pada 25 October nanti. Senang cerita, korang tak perlu beli base game Call of Duty: Modern Warfare untuk bermain mode Battle Royale itu.

Informasi tentang game Battle Royale COD: Modern Warfare ini telah dibekalkan oleh LongSensation, yang merupakan salah satu pemberi maklumat yang dipercayai jika ianya mengenai CoD.

Game Battle Royale CoD: Modern Warfare ada kaitan dengan game original?

Menurutnya, mode Battle Royale ini ada kaitan dengan game original, tetapi kita tidak tahu apa maksudnya dengan itu. Apa-apa pun info ini masih tidak menjadi info rasmi daripada pihak Activision dan Infinity Ward, maka kita tak perlu berharap sangat tentang ini.

Buat masa ini, Call of Duty: Modern Warfare sedang berada di dalam development dan bakal tiba untuk PS4, Xbox One, dan PC pada 25 Oktober nanti.

See Also: Capcom memilih beberapa fans untuk menguji Resident Evil baru!, Unifi memberikan #khabarbaik dengan mengumumkan unifi Air, unifi Lite dan myunifi APP!, NZXT mengumumkan ketibaan H Series dan H510 baru!, Apex Legends streamer banned sebab dapat tembakan nasib, Moderator terpedaya, Ninja kena hack di Instagram!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *