Call Of Duty: Modern Warfare Multiplayer Gunfight Mode Didedahkan! Gameplay Dan Graphic Nampak Awesome!

Gameplay Dan Graphic Call Of Duty Modern Warfare Nampak Cantik! Tapi Malangnya Tiada Pendedahan Tentang Story Mode/Single Player

racun-tech-call-of-duty-modern-warfare

Tiba masa untuk kita cuci mata kita dengan melihat gameplay Call of Duty: Modern Warfare! Tapi kali ini bukan gameplay single player tetapi ianya mengenai gameplay dalam multiplayer mode iaitu Gunfight. Mode Gunfight ini, adalah mode multiplayer di mana ianya adalah 2v2 dalam satu map kecil dan korang akan berlawan dengan masa yang sikit. 

Selain itu, senjata korang akan bukan korang yang akan pilih tetapi ianya akan bertukar secara rambang setiap match. Pendedahan gameplay dan mode Gunfight Call of Duty: Modern Warfare ini telah dibuat melalui livestream di Twitch ataupun boleh dilihat di bawah untuk tengok macam mana gameplay dan graphic engine kali ini perform.

Mengenai Mode Gunfight

Multiplayer Mode Gunfight Call of Duty: Mdoern Warfare ini seperti yang dikatakan tadi, akan bermula dengan kedua-dua team “spawn” di penjuru map. Senjata akan dipilihkan untuk korang jadi mustahil untuk kita memilih senjata mana yang kita ingin pakai. Game mode ini bertujuan untuk “fast paced” gameplay dengan pusingan yang mempuyai masa yang singkat, jadi kalau tiada sesiapa yang kalah dalam masa 40 saat, maka peraturan akan berubah.

Di tengah-tengah map akan spawn satu bendera yang di team perlu bertahan dalam masa yang ada. Bukan itu sahaja, korang juga boleh pergi dan kalahkan enemy dulu sebelum masa tamat atau team yang mempunyai banyak nyawa atau point ketika masa tamat juga adalah pemenang. Dalam beberapa pusingan, akan ada senjata yang diberikan di sekitar map yang di mana player boleh mengambilnya. Salah satu team yang berjaya mendapatkan 6 mata dalam satu pusingan adalah pemenang untuk match itu.

Next Reveal?

racun-tech-call-of-duty-modern-warfare-map

Ada beberapa map yang available untuk dimainkan nanti selain yang ditunjukkan contohnya ada satu map yang berdasarkan di hutan dan satu map di mana satu kawasan itu dipenuhi dengan kontena.

Tapi setakat itu sahaja yang didedahkan, iaitu melalui gameplay dan mode multiplayer Gunfight. Pada 2 August, akan ada livestream mengenai info lebih lanjut tentang Call of Duty: Modern Warfare pada pukul 1 A.M. di Twitch. Harap-harap pendedahan seterusnya kita boleh dengar ayat famous Captain Price iaitu…

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: