Cosplayer Bawa Senapang Besar, Sheriff’s Office Segera Mengeluarkan Warning

Photoshoot Bersama Cosplayer Bersenjata

racun-tech-cosplayer-bawak-senapang-pantai

Harini seorang cosplayer telah mengambil gambar di Seacliff State Beach, Monterey Bay dan nampaknya dia telah mengambil perhatian lebih daripada apa yang dia sangka. Daripada aksi dia membawa senapang besar palsu dan mengambil gambar itu, ramai yang terkejut dan berasa risau sehingga pihak pemberita tempatan segera mengeluarkan warning daripada Santa Cruz Sheriff’s Office.

Menurut Kotaku, mereka berkata dengan KRON 4 News, salah satu wakil mengambil mereka tampil untuk berkata yang berjalan sambil bercosplay di sekitar kawasan umum tak menjadi masalah. Tetapi berjalan sambil membawa senapang palsu tu adalah idea yang kurang baik. Bagi kita yang biasa tengok anime dan selalu melihat cosplayer, benda ini adalah benda biasa tetapi untuk mereka yang tak tahu mungkin menganggap ini adalah satu potensi besar untuk jadi masalah besar.

Pesanan Untuk Cosplayer

racun-tech-cosplay-senapang-pantai

 Pesanan daripada Kotaku, tak salah bercosplay dengan membawa senapang palsu, tetapi kena prihatin dengan sekeliling, lagi-lagi ada kanak-kanak yang sedang berseronok menghabiskan masa lapang dengan keluarga mereka. Untuk cosplayer yang membawa sebarang senjata palsu, pastikan senjata itu samada boleh terus dikenalpasti atau ada sesuatu untuk menunjukkan yang ianya adalah palsu. Kalau tak panik nanti masyarakat sekeliling.

Sumber: Kotaku

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: