Diconfirmkan Ada Multiple Endings Oleh Quest Director

racun-tech-cyberpunk-2077-keanu-reeves

So kita dah dapat tengok Keanu Reeves dalam game terbaru CD Projekt Red iaitu Cyberpunk 2077, kita dah dapat tengok gameplay, and kita bakal ada public demo untuk game ni. Sekarang ni kita dapat satu berita baru pulak mengenai Cyberpunk 2077 iaitu dikatakan game ni mendapat multiple ending. 3 ending lebih tepat. 

Quest Director Mateusz Tomaszkiewicz berkata kepada youtuber YongYea, yang telah confirm yang game ni akan ada beberapa pengakhiran atau multiple ending. Bila ditanya mengenai tu (multiple ending), Tomaszkiewicz hanya memberikan jawapan simple iaitu “yes”. Benda ni tak mengejutkan memandangkan game CD Projekt Red seperti The Witcher 3 mempunyai sebanyak 36 ending (wow). Cyberpunk 2077 jugak akan dimulakan dengan origin yang berbeza untuk korang pilih nanti.

Main Gaya Korang Dalam Cyberpunk 2077

racun-tech-cyberpunk-2077-gameplay

Selain daripada tu jugak, dikatakan dalam game ni korang boleh bawak kereta korang melalui orang ramai (macam GTA). Tapi tu bergantung pada district mana yang korang pergi lah dan korang jugak boleh dikejar dengan faction mana yang duduki district tu contohnya police, pasukan sekuriti private atau mana-mana group yang meguasai tempat tu.

Game ni jugak korang boleh memainkan mengikut gaya korang. Contohnya korang boleh main tanpa augmentation seperti peralatan robotik yang akan membantu korang. Tapi kalau nak tambah augmentation tu pun boleh no problem lah. CD Projekt Red tak confirm lagi samada game ni akan menggunakan level cap atau tidak dan masih tak diketahui game ni berapa lama boleh dimain maksimum.

Sumber: PCGamer

See Also: Death Stranding Sudah Keluar Trailer dan Release Date!, Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Peminat Lebih Menyukai Call Of Duty: Modern Warfare Berbanding Yang Lain, Tips Membeli Gaming Mouse Yang Awesome!,Call Of Duty: Modern Warfare Trailer/ Akan Tiba 25 November!

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

avatar

E-jam

Jazz lover, Gundam enthusiast, and especially a gaming nerd.


[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: