Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…

racun-tech-cyberpunk-2077

Cyberpunk 2077 Kekal Mengejutkan Kita, Kali Ini Dengan Saiz Minimumnya

So, Cyberpunk 2077 dikira telah memenangi E3 dengan trailer dan penampilan khas Keanu Reeves yang menambat hati ramai orang. Tapi setakat ini masih tak confirm lagi apa minimum requirement untuk main game ini tetapi ramai juga yang berkata game ini memerlukan 1080Ti sebagai minimum untuk run game ini (huhu habis lah).

Tapi apa-apa pun kini di Playstation Store Page untuk Cyberpunk 2077 telah mendedahkan game ini mempunyai berapa besar saiz filenya. Saiz file untuk game daripada CD Projekt Red ini sebesar 80GB dan itu dikatakan adalah minimum. Tetapi benda yang sama tak boleh dikatakan untuk Xbox One dan PC seperti Red Dead Redemption yang mempunyai saiz file yang berbeza mengikut platform masing-masing.

Minimum?? Belum Lagi Maksimum…

Walaupun size game ini 80GB seperti yang tertera pada page Playstation Store untuk Cyberpunk 2077 ini, tetapi perlu diingatkan yang ada tulis “minimum”. Game ini pun telah set untuk release pada tahun depan iaitu 16 April 2020, maka saiz game itu kemungkinan besar akan berubah dan ianya semestinya akan menaik saiznya.

So apa korang rasa dengan saiz sebesar ini? Adakah korang dah sedia untuk buang game lain semata-mata untuk main game ini nanti? Agak-agak apa minimum requirement yang  diperlukan untuk run game ini nanti? Keep it cool and stay safe brochachos.

Sumber: comicbook/wwg

See Also: Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming, ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!, Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!!, Elon Musk Taknak Kreditkan Fan Artist Untuk Karya Nier: Automata

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: