Semua Sebab Keanu Reeves

racun-tech-cyberpunk-2077-keanu-reeves-johnny-silverhand

Keanu Reeves, seperti yang korang tahu, kini dah menjadi “internet boyfriend” disebabkan dia yang sangat baik, handsome, dan kejayaan dia dalam bidang lakonan. Bukan itu jer, dia juga menjadi meme yang hangat di dalam internet, lagi-lagi dia membuat aksi yang ramai orang suka iaitu “You’re breathtaking” ketika berlangsungnya reveal character dia dalam Cyberpunk 2077 iaitu sebagai Johnny Silverhand. Dikatakan watak dia sangat besar dalam game itu.

Tapi baru-baru ini, pencipta board game Cyberpunk 2020, Mike Pondsmith berkata yang kita mungkin akan dapat melihat filem Cyberpunk 2077 nanti.

Filem Cyberpunk 2077?

racun-tech-cyberpunk-2077-keanu

Sebab dia cakap macam itu adalah disebabkan penglibatan Keanu Reeves dalam franchise Cyberpunk 2077 itu, dia berkata yang filem untuk franchise itu adalah “lebih daripada kemungkinan”. Dia jugak berkata yang franchise ini telah menambat hati ramai orang melalui plot dan action, di mana jika diadaptasi sebagai filem akan membuat ramai orang suka filem ini.

Cyberpunk 2077 adalah game open world, action-adventure yang terletak di night City, satu megapolis yang obses dengan kekuasaan, tarikan dan pengubahsuaian badan. Korang akan bermain sebagai V, satu mercenary outlaw yang mengejar satu cip implant yang boleh membuatkan seseorang itu kebal. Cyberpunk 2077 akan keluar pada 16 April 2020 untuk PC, PS4 dan Xbox One. 

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: