Death Stranding Sudah Keluar Trailer dan Release Date!

Trailer Death Stranding Menunjukkan Gameplay, Sedikit Penambahan Character Dan Banyak Lagi!

Semalam pihak Sony dan account Youtubenya Playstation sudah mengeluarkan satu trailer yang telah kita tertunggu-tunggu sekian lamanya iaitu Death Stranding! So kalau korang belum tengok, E-jam dah sediakan trailernya di atas ni okay? Seperti yang korang tengok, trailer tu menunjukkan beberapa character baru daripada yang kita telah tengok sebelum ni.

Bukan tu sahaja tau, official trailer Death Stranding ni jugak ada menunjukkan gameplaynya, cara lawan dia, kenderaan dan penggunaan gadget. Tapi ada jugak enemy yang dia tunjuk membuktikan lawan bukan lah satu pilihan, so kena lari. Selepas trailer Death Stranding ni dah keluar, Hideo Kojima menerusi laman Instagram dan Twitter dia telah post banyak gambar mengenai game ni.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Korang inginkan PC Gaming yang padu dengan bajet yang rendah seperti di bawah??

Click link di bawah!!

https://pmracun.wasap.my/

https://pmracun.wasap.my/

dan

https://pmracun.wasap.my/

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk memiliki PC Gaming ni gais!

Yang pasti, gaming to the fullest! So cepat tekan link di bawah ni!!

https://pmracun.wasap.my/

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Kata-Kata Daripada Hideo Kojima

Tapi salah satu gambar ni ada gambar watak utamanya iaitu Sam Bridges yang dilakonkan oleh Norman Reedus. Dalam gambar tu ada tulisan yang berkata ini ” Manusia dah bina “Walls” dan sudah membiasakan diri dengan hidup secara berasingan. “Death Stranding” sememangya sebuah game aksi yang baru, di mana goal pemain adalah untuk menghubungkan bandar-bandar yang terasing dan sebahagian masyarakat. Semua element, termasuk cerita dan gameplay, adalah berhubung kait dengan tema satu “Strand”, atau sambungan. Sebagai Sam Porter Bridges, anda akan cuba untuk “Bridge” bahagian-bahagian ni, dan dalam membuat sedemikian, mencipta satu keeratan baru atau “Strands” dengan pemain lain satu dunia. Melalui pengalaman anda bermain game ini, saya harap yang anda akan faham erti sebenar dan pentingnya membina satu hubungan dengan orang lain. Sekarang, sila nikmati trailer paling baru Death Stranding. Hideo Kojima”. Selain tu disertakan sekali tanda tangan oleh yang kita sangat-sangat kenali aiitu Hideo Kojima sendiri.

racun-tech-hideo-kojima-post-death-stranding

Pendapat Kepada Game Ni

Itu adalah kata-kata daripada ketua Kojima Productions tu sendiri mengenai pendapat dia tentang game tu. Untuk synopsis yang telah dikeluarkan pulak adalah  “Sam Bridges mesti memberanikan diri melalui dunia yang telah ditukar oleh Death Stranding. Membawa bersama saki baki dari masa depan kita di tangan dia, dia mesti menjalani satu perjalanan untuk menyatukan dunia yang telah berpisah”.

Pre-order Bonus? Bila Reveal Lagi?

racun-tech-death-stranding-pre-order-bonus

So itu sahaja yang didedahkan setakat ni melalui trailer dikeluarkan semalam oleh Sony dan Kojima Productions. Dijangka lebih akan didedahkan pada event besar iaitu E3 nanti pada 10 June. Selain tu, game ni jugak telah menyediakan item bonus untuk pre-order (pre-order belum available lagi). Barang yang disediakan adalah cermin mata hitam, topi, armor plate emas dan speed skeleton.

So apa yang E-jam tertanya di sini adalah, adakah game ni multiplayer? Sebab melalui kata-kata oleh Hideo Kojima tu sendiri dia berkata mencipta satu keeratan baru dengan player lain satu dunia. Kedua pulak, maksudnya Death Stranding ni adalah satu entity dan bukan sekadar tajuk? Mungkin Death Stranding ni makhluk yang serang Sam macam dalam trailer tu ke?

So, jangan ketinggalan untuk menonton update seterusnya pasal game awesome ni okay gais! Ingat 10 June, event E3 dan boleh tengok pada Youtube atau livestream mana-mana sahaja okay? Death Stranding adalah game exclusive PS4 dan developed daripada studio Kojima Productions. Release date untuk Death Stranding adalah pada 8 November 2019. Keep it classy, stay safe dan ciao gais~

Sumber: Polygon, OnlySP

See Also: Huawei Banned Daripada Menggunakan Service Google Play, Temporary License Diberikan Kepada Huawei, Black Ops 5 Adalah CoD 2020, Modern Warfare 4 Ke Mana?, John Wick Skin Dalam Fortnite Rasa Awkward, Iron Man Atau One Punch Man Pilihan Korang Dalam MH:W?

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

avatar

E-jam

Jazz lover, Gundam enthusiast, and especially a gaming nerd.


[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: