Walaupun Dr. Mario World Ini Dikeluarkan Sehari Awal Daripada Yang Dijangka

racun-tech-dr-mario-world

Game Dr. Mario World kini dah available (di Malaysia belum lagi maybe esok atau lusa) walaupun sebenarnya game ini awal sehari daripada tarikh yang dijangka untuk release. Untuk game ini, apa yang korang perlu tau adalah game ini seperti Candy Crush. Korang akan menghapuskan virus-virus yang ada dalam setiap level menggunakan pill capsule.

Synopsis untuk game ini adalah “Virus yang berwarna-warni telah membuatkan dunia Dr. Mario dalam keaadan panik! Dr. Mario dan kawan-kawan kini telah memakai kot makmal dan mengambil capsules! Sekarang mereka akan menghapuskan virus-virus itu. Bukan Dr. Mario sahaja yang bertugas- Dr. Peach, Dr. Bowser dan ramai lagi akan bertugas sekali dengan Dr. Mario. Dapatkan pembantu seperti Goomba, Koopa Troopa dan Buzzy Beetle untuk membantu doktor pilihan korang dengan skill tambahan”

Gameplay Dr. Mario World

Game ini adalah lebih kurang seperti Candy Crush. Korang kena line up puzzle berikut ataupun dalam game ini, korang kena susun pill capsule itu kena dengan warna virus tersebut untuk hapuskan virus itu. Di samping itu, korang boleh menggunakan power-ups untuk membantu korang dalam proses mengalahkan virus-virus tersebut.

Player boleh lawan virus ini secara solo atau berlawan dengan kawan korang dalam versus mode. Game ini sendiri adalah free-to-play, akan tetapi ada optional in-game purchases. Nintendo juga ada memberikan amaran yang game ini akan ada advertisement atau pengiklanan semasa bermain game ini. Untuk korang yang berminat untuk main game Dr. Mario World ini, boleh pergi kepada App Store untuk iOS 11 dan ke atas, dan untuk Playstore pula kepada Android 4.4 dan ke atas.

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: