Dragon Ball Z Action RPG Baru Start Development Tahun Ni



Alright guys nampaknya dah dapat satu berita bagus untuk peminat-peminat diehard atau hardcore or whatever la kepada series Dragon Ball Z ni. Apa dia? Berita bagus adalah development untuk game baru action RPG Dragon Ball Z ni akan bermula pada tahun ni! Tak banyak yang kita tau pasal game ni macam mana tapi dikatakan game ni adalah focus kepada storyline Dragon Ball Z.

Yes, kepada sesiapa yang dah tengok Dragon Ball Super, mesti kenal siapa Jiren kan? Dari universe mana dia datang? Dikatakan lah dalam game baru ni warrior daripada Universe 11 akan masuk sekali dalam game terbaru ni. So, mesti ada Jiren kan hehe.

Fuh, memang best ah kalau banyak character macam ni kan? Bro harap game ni akan dapat sambutan hangat oleh gamer-gamer sekalian dan gameplay pun menarik. Pengumuman ni dapat mengejutkan ramai peminat setia series ni tau jangan main-main hahaha.

Selebihnya pasal game ni akan didedahkan dekat Dragon Ball Fighter Z World Tour Finals akhir bulan ni. So siapa-siapa yang tengah hype gila pasal ni tunggu okay masa 26-27 Januari nanti okayyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: