Esport League Snoop Dogg Punya Buat Kali Pertama!?



Haaa??? Serious lah Snoop Dogg buat Esports League sendiri? Hahahahah iyaa betul tu gais dan ni bukan main-main ke apa tau. Esports League yang dimiliki oleh Snoop Dogg ni akan jugak berlangsung pada malam ni jugak haa E-jam pun tak ready bila dengar pasal ni hahaha mesti kaw-kaw orang yang datang.

Snoop Dogg, merupakan bekas rapper (rasanya ada je feat. lagi) dan sekarang dia ada jugak main game tapi bukan sebarang gamer tau. Masa pelancaran Battlefield 1 haritu, dia merupakan salah seorang gamer yang menyertai dan dia dapat outplay Terry Crews dan Jamie Foxx tau so dia kira samada average atau above average lah. Dia jugak ada main satu comedy survival game SOS dan yang hebatnya pasal dia ni ada satu time tu dia main pakai sebelah tangan je dowh hahaha.

So, cerita sekarang ni adalah pasal Snoop Dogg nak tingkatkan tahap ke”gamer”an dia dengan buat satu Esport League series dia punya sendiri iaitu Gangsta Gaming League yang akan berlangsung betul-betul malam ni. Gangsta Gaming League, kerjasama antara Snoop Dogg dengan Merry Jane, akan memainkan game Madden NFL 19 yang mempunyai 8 “kawan rapat gaming” Snoop Dogg iaitu Red Woods, Red Grant, JC, Tripo Loc, Lala, Shelton, Waniac, dan Young Sagg. Diorang akan berlawan antara satu sama lain demi mendapatkan $11k dan title Top Dogg. Diorang jugak boleh mendapat lebih kalau dah dapat title tu dan berlawan dengan final boss iaitu Boss Dogg (Snoop Dogg XD)

Dalam peraturan League tu jugak ada mengatakan “semestinya boleh menggunakan penggunaan cannabis (korang cari lah sendiri apa benda tu hahaha)” sebelum, semasa atau selepas game mengikut player tu sendiri lah. Pertandingan tu akan bermula malam ni pada pukul 5 5 pagi so korang boleh lah tengok lepastu Subuh sekali hehe. Ciao~

P/s: Nak buat servis komputer atau beli komputer tapi tak tahu dekat mana? Call je terus  team Racuntech untuk bantu anda.




Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: