Flappy Royale, Flappy Bird Versi Battle Royale! Free Di Browser Sekarang!

Lawan Demi Mendapatkan Score Tertinggi Dengan Satu Dunia Dalam Flappy Royale!

racun-tech-flappy-royale

Game Flappy Bird, mobile game yang mendapat perhatian orang ramai dalam sekelip mata itu telah dibuang daripada mobile apps store disebabkan penciptanya berkata game ini membuatkan seseorang itu ketagihan dan yes memang terbukti. Tetapi itu tak menghalang orang lain untuk ikut jejak langkahnya untuk membuat rip-off atau parody game sensasi itu. 

Begitu lah jadinya dengan game Flappy Royale ini. Sememangnya ini adalah game mobile tapi game ini juga boleh dimain dalam browser pilihan korang di sini. Seperti nama “Royale” tu membawa, game ini akan memasukkan korang dan 98 orang yang lain untuk berlawan antara satu sama lain dan mendapatkan score yang tertinggi melepasi paip-paip yang ada.

Bukan Itu Sahaja…

racun-tech-flappy-royale-mobile

Dalam ini korang boleh customize burung yang digunakan seperti menjadikanya pisang, atau apa-apa mengikut kreativiti korang. Selain itu, game ini juga ada kelainannya seperti korang akan bermula dalam bas terbang (macam Fortnite?) dan akan lompat melepasi paip yang disediakan. Jika korang ingin cuba mendapatkan score tertinggi, disediakan link di atas tadi untuk mencubanya dan good luck gais!

See Also: Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming, ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!, Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!!, Elon Musk Taknak Kreditkan Fan Artist Untuk Karya Nier: Automata

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: