For Honor dan Alan Wake free! Malangnya minggu hadapan kembali kepada satu game free sahaja

racun-tech-for-honor-alan-wake

Sudahkah korang claim game free di Epic Games Store untuk minggu ini iaitu For Honor dan Alan Wake? Belum? Pergi sekarang! Seperti yang dikatakan pada minggu lepas, kini game yang menjadi percuma untuk dituntut iaitu For Honor dan Alan Wake menunggu korang. 

racun-tech-for-honor

Kedua-dua game yang percuma ini adalah sangat best melalui review ramai gamers di luar sana. Untuk For Honor, harga asalnya adalah RM52 jadi kini sudah free, boleh simpan sedikit duit korang untuk beli game lain betul? Game For Honor juga adalah game online so korang perlu standby dengan internet yang laju. 

For Honor adalah sebuah action/fighting game yang memfokuskan pada cara berlawan character pilihan. Dalam game ini sangat-sangat mementingkan aspek lawan dan “guard” dalam satu perlawanan. Selain itu, game ini bukan fokus pada multiplayer experience sahaja, tetapi ada story mode yang memberikan korang satu pespective dalam jalan cerita For Honor ini. Daripada Samurai, Knight dan Viking (Expansion mengandungi faction baharu iaitu Wu Lin), pilih faction anda dan perang untuk faction pilihan korang!

racun-tech-alan-wake

Jadi, jika korang adalah seorang gamer yang pentingkan jalan cerita, maka Alan Wake pula adalah game yang sesuai untuk memuaskan sifat “story-driven” gamer korang. Lawan dengan manusia, haiwan atau object yang telah dirasuk (enemy dalam game ini dipanggil sebagai Taken), korang akan berlawan dengan enemy ini demi menyelamatkan isteri korang.

Game Alan Wake ini dibuat oleh developer Remedy Entertainment, studio sama yang membuat game terbaru iaitu Control. Sepatutnya ada Alan Wake sequel yang dikatakan sudah dalam fasa pembikinan tetapi telah dibatalkan dan dijadikan sebagai asas kepada game Quantum Break.

Game best-best ini sedang menanti korang. Tunggu apa lagi, grab it now! Minggu hadapan pula akan ada game GNOG, dan itu sahaja. Malangnya tidak seperti minggu ini. Jangan lupa untuk tuntut game For Honor dan Alan Wake dalam seminggu ini gais (last tuntut pada 9 August 2019)

See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang, Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja!, ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB!, 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: