Ha kejap, korang tau tak game apa ni? Ni game Spyro lah daripada zaman kita kecik-kecik dulu selalu sangat main game ni kan? Tapi kali ni Gamestop Germany nak tambah game ni ke dalam salah satu list Switch.

Yes tak salah dan tak bukan Switch guys and yes game Spyro Reignited Trilogy ni lah gamenya. Game ni adalah remastered version daripada game original diorang di PS1. Game ni dijangkakan oleh Gamestop untuk release pada 16 Februari so kepada korang yang masa zaman kecik-kecik selalu main game ni boleh lah main kat Switch nanti okay?

Pada awalnya game ni dah release pada Playstation 4 dan Xbox One pada 13 November 2018, tapi Gamestop Germany nak tambah game ni masuk Nintendo Switch pulak. Spyro Reignited Trilogy ni terkandung Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage!, dan Spyro: Year of the Dragon. Ni memang dah package kaw-kaw lah dari pertama sampai ketiga so tak rugi kalau beli alright? Enjoy!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: