Ada apa dekat PAX? PAX tu apa? Haa PAX tu adalah singkatan untuk Penny Arcade Expo yang diadakan setiap tahun macam E3. Kali ni PAX East yang diadakan di Boston akan mendedahkan banyak game yang dikatakan best-best tapi ada satu game developer yang terkenal jugak akan mendedahkan something.

Apa nama studio tu? Studio tu adalah Gearbox, yang terkenal dengan buat game seperti Borderlands series. Dikatakan di PAX East ni Gearbox nak dedahkan something tapi apa dia? Publisher diorang, 2K games ada banyak Triple A games yang high profile disediakan untuk tahun ni. Kemungkinan game yang akan didedahkan oleh Gearbox ni nanti adalah Borderlands 3??

Haa kalau betul lah Borderlands 3, maka ramai lah melompat-lompat sebab ramai yang dah tertunggu-tunggu kot sambungan kepada game yang diminati ramai ni. Setakat ni ada Borderlands, Borderlands 2 dan Borderlands 2 The Pre Sequel.

Well, sudah semestinya lah kan game ni yang akan keluar sebab 90% pekerja Gearbox bertungkus lumus dalam membuat Bordelands 3 so korang yang expect Duke Nukem atau Battleborn kene lah tunggu okay? Sebab kene beri laluan dekat Borderlands 3 dulu keluar sebab ni memang dah dalam top list bagi para gamers yang tunggu sejak 2013 lagi hahaha. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




  • author image
    Mar 13, 2019 @ 2:03 am

    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?

[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: