Hey there gais, so E-jam nak cerita something ni dan ianya good news lah kepada semua peminat Halo di luar sana tu. Tapi bukan sahaja peminat Halo daripada player Xbox One tapi untuk PC jugak tau haa nak happy sebab apa ni?

Happy lah sebab Halo: The Master Chief Collection akan datang ke PC (Steam) tau gais! Yes, game bundle exclusive Xbox One tu akhirnya akan tiba ke PC pulak selepas ramai dah tertunggu-tunggu nak main game sci-fi shooter ni secara berterusan. Mula-mula diorang buat Halo: The Master Chief Collection ni pada November 2014 untuk Xbox One, tapi kali ni untuk PC version dah tiba gais so korang boleh merasai balik menjadi Master Chief dan lain-lain dalam collection ni dengan satu harga sahaja!

Buat masa sekarang, dalam collection ni ada Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo 2: AnniversaryHalo 3Halo 3: ODST (Campaign), dan Halo 4. Selepas dah mendapat banyak permintaan ramai, akhirnya Microsoft nak lepaskan jugak offer ni kepada PC players dengan release collection ni hehe.

Nampaknya E-jam tak tidur 2-3 hari lah nanti nak habiskan semua sekali gus (jk jk jangan buat gais pentingkan kesihatan ye). Collection ni belum release lagi dekat Steam dan untuk Xbox One pun sama. Daripada release semua sekali gus, Microsoft berputus untuk release satu per satu dulu dimulai dengan Halo : Reach, dan seterusnya mengikut chronological order. Jangan lupa untuk mendapatkan kesemua collection ni nanti ye gais, E-jam guarantee korang takkan menyesal beli game ni hehe XD. Ciao~

P/s: Nak buat servis komputer atau beli komputer tapi tak tahu dekat mana? Call je terus  team Racuntech untuk bantu anda.




  • author image
    Mar 16, 2019 @ 12:45 pm

    wonderful publish, very informative. I’m wondering why the other
    experts of this sector don’t notice this. You should proceed your
    writing. I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!

[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: