Hitman 2, weapon paling IMBA dalam sejarah gaming! Briefcase!!…?

“Dread it, run from it, destiny still arrives” – Briefcase, Hitman 2 2019

racun-tech-hitman-2-briefcase-weapon

Mungkin korang pernah jumpa weapon yang IMBA seperti Fat Man dalam fallout 4, ataupun Energy Sword dalam Halo, tapi mesti korang tak sangka ada weapon yang lebih IMBA dan tak boleh dijangka oleh sesiapa pun. Weapon itu adalah briefcase ataupun beg bimbit dalam Hitman 2.

Korang boleh tengok betapa IMBA weapon ini dan apa yang ianya mampu lakukan briefcase ini dalam Hitman 2 di bawah ini.

Nampak tak IMBA macam mana briefcase dalam Hitman 2 ini? Bukan sahaja dapat pengsankan orang tapi boleh tembus dinding dan manusia. Selain tu tak boleh detect siapa yang campak weapon itu (so korang tak kena suspek apa-apa hehe)

So apa korang rasa dengan weapon ini? Adakah ada weapon yang lebih “dahsyat” daripada ini? Jangan lupa untuk follow kami di Facebook dan Instagram, dan subscribe di Youtube kami Racun Tech!

See Also: Capcom memilih beberapa fans untuk menguji Resident Evil baru!, Unifi memberikan #khabarbaik dengan mengumumkan unifi Air, unifi Lite dan myunifi APP!, NZXT mengumumkan ketibaan H Series dan H510 baru!, Apex Legends streamer banned sebab dapat tembakan nasib, Moderator terpedaya, Ninja kena hack di Instagram!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: