Yes, korang tak salah baca pun, bro belanja game ni untuk korang. Okay jk jk hahaha, sekarang ni, GameSessions tengah buat free giveaway untuk game Hitman: Absolution ni dekat website diorang. Korang boleh tekan dekat sini.

Diorang bukan buat free giveaway sebab game ni tak best, oh no no, diorang buat free giveaway sebab selepas mendengar feedback daripada pelanggan dan nak ubah layout diorang secara menyeluruh, diorang pun decide nak buat satu free giveaway dengan bagi lah Hitman: Absolution ni. Tapi diingatkan ye, game free ni hanya boleh main solo mode dan tak boleh main online multiplayer punya iaitu Online Contract Mode. Nak add game ni dalam Steam Library boleh ke tak? Boleh je tapi korang kena beli Steam Key dan korang boleh main multiplayer mode tu haa baru cun. Steam Key ni hanya lah berharga RM20.50 okay bossku sekalian.

Hitman: Absolution ni merupakan game untuk console PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, dan juga PC. Game ni merupakan genre Stealth-Game. Hitman: Absolution punya story pulak adalah sambungan kepada game sebelumnya iaitu Hitman: Blood Money untuk console PS2 dan PC. Bro recommend game ni sebab gameplay dia yang stealth, story dan semuanya memang best bro kasi 9/10 so apa tunggu lagi guys rugi kalau tak pergi rembat free giveaway ni sebelum 13 Februari!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: