Alright guys, nampaknya ada satu lagi in-game event yang mengubah map Fortnite Polar Peak pagi tadi sekali gus membuat satu map jadi salji dan memulakan Ice Storm event. Semua ni jadi secara live tau!

Dalam awal minggu ni, ada satu Ice Sphere yang misteri muncul atas Polar Peak, satu bayang Ice King iaitu final reward daripada Battle Pass Season 7 kelihatan di dalam Ice Sphere tu. Semua television dalam map tu telah di set dengan countdown untuk bermulanya event Ice Storm ni.

Lepas dah habis countdown, Ice Sphere yang ada di atas Polar Peak terus meletup, melepaskan Ice King, dan satu ribut sekitar Ice Sphere terus hilang and satu lembaga ice gergasi terus muncul dan memenuhi satu map dengan salji. Lepas semua tu dah settle, ada petir pulak serang satu map and tinggalkan beberapa ice shard yang keluarkan raksasa Ice Legion.

Untuk event yang baru keluar ni iaitu Ice Storm, Epic keluarkan beberapa set Ice Storm challenge. So korang yang main Fortnite boleh lah tengok perubahan yang ada masa okayyyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: