Insurgency: Sandstorm Free Untuk Hujung Minggu Ini Di Steam

Free Untuk Dimain Untuk Sepanjang Hujung Minggu Ini

racun-tech-insurgency-sandstorm

Insurgency: Sandstorm, game yang boleh dikatakan game military shooter yang realistik tengah menjadi free di Steam dan bermula hari ini sehingga Ahad nanti. Walaupun korang hanya dapat main selama 3 hari, tapi game Insurgency: Sandstorm merupakan salah satu game multiplayer action shooter yang best, lagi-lagi untuk genre co-op shooter.

Gameplay Dan Environment Insurgency: Sandstorm

racun-tech-insurgency-sandstorm-game

Insurgency: Sandstorm mempunyai sebuah environment atau suasana yang sangat-sangat mempersonakan bagi sebuah medan perang. Reka bentuk bunyi dalam game ni membuatkan seolah-olah korang berada di medan perang yang betul. Selain tu, kalau korang lawan dengan AI ataupun bermain dalam mode PvE, ianya lebih dari cukup untuk bermain dalam situasi yang competitive.

Game ni jugak sangat memfokuskan kepada mood “realism” contohnya bunyi bom akan bergema melalui lorong jalan, dalam satu bilik dan sebagainya. Yang pasti game ni lah yang korang perlukan untuk habiskan sepanjang hujung minggu ni so jangan lupa untuk main game ni sementara ianya percuma okay gais? Game Insurgency: Sandstorm ini korang boleh download di Steam mulai harini sehingga Ahad dan selepas itu kena beli untuk dimain dan sekarang tengah ada sale so jangan lupa gais beli sekali kalau rasa best.

See Also: Apa Yang Kita Tahu Tentang Elden Ring Game Awesome FromSoftware, PermaDeath Dan Bermain Sebagai Siapa-Siapa Sahaja Wow!, ILLEGEAR ROGUE : Laptop Power On-The-Go!, Monster Hunter Movie Leaked Preview!? Cool!!, Elon Musk Taknak Kreditkan Fan Artist Untuk Karya Nier: Automata

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: