#RACUNED : Ammar, Yasin & frens

Yang nk beli PC si yasin tapi Ammar yg tolong dealkan. Yang contact abam, message dan call. Mmg baik sgt kawan tlg deal utk kawan.
.
Pastu time COD, Abam gi tempat yg janji tu. Sampai situ aih sunyi plak. Nampak sorang je tengah tunggu.
.
.
Bile abam sampai je kat sorang tu, abam keluar kete, tibe2 sorang-sorang keluar dari kete berdekatan. Rupenye datang 2 kete datang siap bawak ranger. Abam kira-kira ade dalam 9 orang kot. Abam goyang la sket. Tipu la x goyang. 9 vs 1 kot abam bukannye badang. Dah la semua muka mcm ganazzzzz
.
.

Scene Mcm gengster keluar kete nak pukul Org. Tapi lepas tu semua datang Salam-salam. Santun sangat mereka ni wlpn muka semua nmpk ganaz. Fuh~ lega abam, budak baik rupenye mereka ni.
.
.
Time COD pon semua berkerumun time Abam explain pasal warenti dan resit. Macam scene dlm movie, berkerumun 9 orang sekeliling abam, rapat-rapat. Nampak Mcm nak pukul tapi sebenarnye dorang nak tolong dengar takut2 yasin ni terlupa atau Termiss details abam bagi.
.
Lame dah abam x fefeling semangat setiakawan yg erat sebegini semenjak high school.
.
Pape pon, abam doakan supaya persahabatan korang kekal Till Jannah.
.
.
P/S: laki ganaz cane pon, amik gamba mesti lari. Korang mmg xsuke amik gamba eh?
.
share sket kat kawan till jannah korang

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *