Lotac Gaming, Pasukan Dota 2 negara berpisah? Serious??

author image by Moon | Dota 2 | 0 Comments | 17 Mar 2019




Korang tahu tak Lotac Gaming, kumpulan Dota 2 Asia Tenggara yang dianggotai oleh Yamateh, Ohaiyo, Raven, ChYuan, dan Skem. Pasukan ini ditubuhkan pada September 2018 dan malangnya mereka telah berpisah. Antara pencapaian dan kejayaan yang mereka dah capai adalah seperti dibawah:

  1. Qualifier Asia Pacific Predator League 2019 – Tempat Pertama, di Thailand pada 15-17th Februari 2019.
  2. StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Southeast Asia Qualifier – Tempat Kedua
  3. Asia Pacific Predator League 2019 – Tempat Keempat

Di page Facebook mereka sendiri, mereka dah mengucapkan terima kasih buat kali terakhir kerana pasukan tersebut akan berpisah dan akan mengambil haluan masing-masing. mereka juga mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang tak jemu menyokong dan meminta maaf kerana tidak dapat memberikan hasil yang terbaik sepanjang mereka berpasukan. Seterusnya,  mengatakan yang dorang akan membantu mencari pasukan baru untuk pemain-pemain tersebut supaya dapat meneruskan kerjaya sebagai pemain Pro Dota 2.

Sis rasa terkejut dan sedih atas berita yang disampaikan oleh mereka ini. Apa pun, all the best kepada semua anggota Lotac Gaming. Semoga semuanya berjaya dalam hidup!

P/s: Nak buat servis komputer atau beli komputer tapi tak tahu dekat mana? Call je terus  team Racuntech untuk bantu anda.





Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: