Main game AAA guna Chrome je?! Google dah buat Project Stream!

Mesti korang dah tahu game triple A atau AAA ni kan? Dalam level game ni, game AAA mungkin lebih kurang sama dan dari segi kualitinya memang tinggi. Tapi..

Sis dapat berita yang Google dan Ubisoft nak perkenalkan Google’s Project Stream . Projek teknologi yang baru ini direka untuk menguji keupayaan permainan video Assassin’s Creed Odyssey ke komputer korang dengan hanya menggunakan Chrome. Wow!

Projek  ini akan diuji pada 5 Oktober 2018. Tapi, ia terhad hanya kepada mereka yang layak dan dipilih akan dapat main permainan ini secara percuma.Waktu juga telah ditetapkan.



Permainan video Odyssey di projek stream disediakan oleh syarikat-syarikat yang mana rakaman menunjukkan Alexios menjelajah Greece, terlibat dalam tempuran laut dan banyak lagi.

 

 




		
		

  • author image
    chris handrian Reply
    Oct 5, 2018 @ 18:32 pm

    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi

[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: