Haa hai gais sekalian, so apa cerita gameplay dalam mode Zombie PUBG Mobile? Best tak best? Hahaha E-jam rasa best je tapi part dah makin sikit orang, makin kecik map, makin laju pulak zombie dia. Kalau E-jam boleh macam tu dah boleh masuk marathon dah dowh.

Apa-apa pun, alang-alang dah cakap pasal zombie mode ni, korang tau kan mode ni sebab apa adanya dalam PUBG Mobile? Sebab diorang buat collaboration dengan Resident Evil 2 Remake di mana Capcom release game survival horror tu pada tahun ni bulan Januari dulu. Sebab tu korang ada nampak Lickers dan Mr. X dalam map kan? Tapi sekarang ni kita takmoh cerita pasal zombie-zombie tu. Sekarang ni E-jam nak bagitau korang macam mana korang nak jumpa Raccoon Police Department dalam map tu.

Okay so first korang mesti lah land dulu hehe pastu korang kena tengok map yang E-jam bagi tu. Bangunan Raccoon Police Department (RPD) ni bukan stay satu tempat je tau, setiap map, dia akan spawn tempat lain. Buat masa ni antara 3 tempat yang ditanda ni je dikatakan ada bangunan tu so apa kata korang try lah dulu okay? Kalau takda tu, dia mungkin spawn kat tempat lain so hehe goodluck! E-jam pun penat cari huhu sebab asyik spawn mana-mana je haih XD.

Dalam bangunan tu pulak, korang akan jumpa banyak zombie, lagi-lagi zombie police lah dan akan jumpa G ataupun William Birkin dan kemungkinan akan jumpa Mr. X lah so habis lah korang tapi berbaloi apa. Sebab korang jumpa tempat iconic daripada game famous RE2 kot kalau E-jam jumpa E-jam pun happy gilos haa hahaha. Goodluck gais jangan kena makan dengan zombie ye ciao~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.





Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: