MapleStory 2 akan dilancarkan 10 Oktober ini!

author image by Moon | Gaming | 0 Comments | 04 Oct 2018

 

Ya, MapleStory 2 ada mod battle royale! Sis tahu yang semua peminat Fortnite tak sabar-sabar nak main game ni kan?

Nexon America telah umumkan bahawa MapleStory 2 akan dilancarkan pada 10 Oktober ini. MapleStory 2 dikeluarkan dengan sekuel 3D yang menarik peminatnya untuk main game ini dan banyak features baru seperti pelbagai alat penciptaan untuk pemain bina rumah dan persekitaran mereka tersendiri.

Game yang comel-comel ni memang sis suka! Dapat tahu pula dia keluarkan dengan sekuel 3D, memang seronok. Korang try tengok trailer kat bawah ni:

Dalam game MapleStory 2, ia mula dengan hidupkan patch pada semua premium features dan kedai-kedai. Mestilah mempunyai kepentingan tertentu juga seperti membaiki dan menambahbaikan bug kepada kawalan mouse dan keyboard.

Kalau korang perasan, dalam video tersebut, kebanyakkan ciri bangunan game juga telah dirombak balik dengan menambah banyak blok bangunan. Jadi, banyak lagi lah cabaran dia.

Okay, tak sabar nak tunggu 10 Oktober ni! Korang jangan lupa tau.



		
		

Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: