Metro ada game seterusnya, disahkan oleh pengarangnya Dmitry Glukhovsky dan dalam development

Disahkan di Instagram Glukhovsky yang Metro akan bersambung

racun-tech-metro-new-game

Pengarang series Metro Dmitry Glukhovsky telah memberitahu tentang habisnya siri novel Metro ini pada 2016 AMA (Ask me anything) lepas. Tetapi tidak bermakna siri game ini telah habis sebab Dmitry Glukhovsky telah sahkan dengan membuat post “The Metro gaming series will be continued. Working on the story” yang diterjemahkan iaitu siri Metro akan bersambung. Sedang mengusahakan jalan cerita.

Para peminat siri ini sekali lagi boleh bergembira kerana akan ada lagi sambungan kepada perjalanan hidup character kegemaran orang ramai iaitu askar dan sekarang ketua Spartan, Artyom Alekseyevich.

racun-tech-metro-dmitry-instagram

Filem adaptasi Metro dibatalkan?

racun-tech-metro-new-game

Selain pasal sambungan kepada game ini, tahun lepas telah ada perbincangan dan pelan untuk adaptasi filem Metro 2033. Tetapi filem adaptasi itu telah dibatalkan serta merta disebabkan penerbit filem itu dikatakan ingin meng”Amerika”kan cerita itu dan pengarang Dmitry sangat-sangat tak setuju kerana ianya akan membuang segala makna pada penceritaan siri yang diminati ramai tersebut.

Jadi apa korang rasa dengan adanya game baru dalam siri diminati ramai ini? Dengan jalan cerita yang sudah dimulakan, kemungkinan game ini akan keluar paling lewatnya pada 2021? Apa-apa pun keep it cool and game on gais.

See Also: Capcom memilih beberapa fans untuk menguji Resident Evil baru!, Unifi memberikan #khabarbaik dengan mengumumkan unifi Air, unifi Lite dan myunifi APP!, NZXT mengumumkan ketibaan H Series dan H510 baru!, Apex Legends streamer banned sebab dapat tembakan nasib, Moderator terpedaya, Ninja kena hack di Instagram!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: