Muka Tony Jaa dalam Monster Hunter Live-action sama macam dalam permainan?? Apa kes?



 

Semua orang tahu yang Monster Hunter Movie akan keluar sebagai Live-Action tak lama lagi. So, ramai dah excited dan takut pada movie ni. Tapi nampaknya ada sedikit perkara yang tidak bagus dan bukan yang ditunggu-tunggukan. Tahu tak perkara yang tak bagus tu? Haa teruskan baca kalau nak tahu.

Gambar yang keluar dari adaptation filem Monster Hunter membuatkan ramai yang tertanya-tanya yang mana anggota dalam cerita itu seperti pernah dilihat dalam sebuah permainan. Dengan Milla Jovovich yang post gambar Monster Hunter dengan beberapa watak lain yang mengenakan pakaian seragam tentera.

Ini dapat ditunjuk yang Milla Jovovich sebagai Natalie Artemis yang disertai bersama Tony Jaa, yang kelihatan hampir sama seperti dalam permainan Monster Hunter: World’s Field Team Leader, right down to the ridiculous Giant Jawblade. Cumanya ia hadir dengan foto yang baru.

Nampak macam Tony Jaa kan?

Tapi memang kelihatan macam Tony Jaa diaorang buat dalam Monster Hunter Live-Action, cuma still nampak Cosplayer lah dari pelakon sebenar. Aiyoo. Untuk Jovovich pula, memang nampak macam dalam Resident Evil yang ekspresi muka tak pernah berubah. Hm apa la. Sis yakin, ramai pemain game tak suka dengan perkara macam ni sebab akan kecewakan diaorang. Yela, mana tak, ia akan merosakkan adaptation game kot.

Bila keluar ? Sis pun tak tahu tapi dengarnya mungkin pada tahun 2019 atau pertengahan 2020. Tapi ada ke yang nak tengok lagi, yela dah ada kes macam ni. hmm


Sumber: EUROGAMER, PCGAMER

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.





Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: