Hello there Overwatch gamer, korang nak tau tak pasal map baru ni? Haa meh sini  bro cerita pasal map baru ni okay. Map baru ni dikenal pasti sebagai Paris lah sebab yela tengok suasana and tempat pun dah tau kan hehe.

Map ni dikatakan adalah  map assault di mana untuk korang yang tak tau, map assault ni adalah satu team kena serang and satu lagi kena tahan. Simple kan? Tapi tak simple jugak sebab yela mesti ramai pro-pro kan di luar sana hehe.

Seperti bro cakap ni map assault eh, so tiada payload.  Setakat ni Blizzard takda release apa-apa trailer berkenaan map baru ni. Map ni jugak dikatakan akan release sempena hari Valentine jugak so memang kena lah dengan tempat ni. Paris kan dikenali sebagai “The city of love” hehe.

Dalam map ni nanti, korang akan berlawan dengan enemy melalui jalan dan corridor sempit, melawat Carbaret Luna iaitu tempat diva Luna, jumpa tempat Pâtisserie Galand dan berjalan-jalan di Maison Marat. Sekarang ni map ni tengah berlangsung di public test server di Overwatch so go and try it guys mana tau suka ke XD.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: