Pemain Overwatch Terkantoi Menyamar Sebagai Perempuan!



Woah woah woah, ada player Overwatch top 4 kat North American server menyamar sebagai perempuan? Betul ke? Yes tersangatlah betul tu bossku. Dalam team Second Wind, salah satu team yang merupakan team Amerika Utara bertanding dalam kejohanan Overwatch ada seorang player yang dikenali sebagai “Ellie”.

Baru-baru ni, Second Wind terdengar suara sebenar “Ellie” dalam satu match dan terdengar seperti suara lelaki.

Dalam video di atas, streamer yang bernama Becca “Aspen” Rukavina berkata yang “Ellie” adalah bukan “Ellie” tetapi ianya seorang player yang dikenali sebagai Punisher. Punisher berkata dia membuat account “Ellie” dalam Overwatch hanyalah sebagai social experiment untuk tengok reaksi orang tetapi tak sangka terjadi sampai macam ni sekali.

So, bro nak nak cakap, hati-hati jugak la ye bila main game online ni sebab kita tak tau betul ke orang tu adalah orang yang kita sangka? Hahaha ciao bossku~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: