Permainan Destiny 2 percuma?!!

Korang, sis ada berita gembira! Mulai hari ini, korang boleh langgan permainan Destiny 2 secara percuma sehingga 18 November ini. Tak payah keluar duit dah, cepat dapatkannya sekarang dan simpan.

Pengarah permainan, Steve Cotton mengatakan dia berbuat demikian untuk menjaga keperluan pengguna PC yang bijak dan menyokong Battle.net ini, sebab itu dia memberikan langganan percuma kepada pengguna Battle.net sahaja.

Sekiranya korang newbie lai dalam Battle.net, korang perlu aktifkan Blizzard SMS Protect sebelum mendapatkan permainan tersebut.Pemain Destiny 2 yang sedia ada di PC akan mendapat lambang one-year anniversary yang eksklusif yang disediakan pada bulan Disember nanti.  Pemain Destiny 2 baru juga akan berpeluang untuk mencuba Forsaken’s “Gambit” multiplayer semasa pertandingan Akhir Gambit yang akan berlangsung pada 9-11 November. Dan juga jangan lupa bahawa  Destiny 2: Forsaken expansion, yang bersama dengan Gambit mode secara dramatik.



Dapatkannya sekarang tau! Ia untuk pemain game di PC dan log in dulu ke Battle.net. Nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke destinythegame.com.

* Cepat download kawan-kawan. Tapi tu lah untuk pengguna Battle.net saja. hmm

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...
%d bloggers like this: