Kesemua game baru dan lama Bethesda murah di Steam!

racun-tech-QuakeCon-sale
racun-tech-QuakeCon-sale-1

Sedang scroll di Steam tadi, terjumpa satu sale yang membuka mata seluas padang. Sale itu adalah QuakeCon Sale oleh developer Bethesda! Sale ini mempunyai banyak tawaran yang menarik untuk gamers di luar sana, lagi-lagi bagi mereka yang sangat suka dengan game keluaran Bethesda ini.

Antara game yang ada dalam QuakeCon Sale ini, game-game ini yang telah menarik perhatian kerana ianya adalah antara game paling best keluaran Bethesda ini dan game-game itu adalah:

RAGE 2: RM236.99>RM118.49 (50%)

The Elder Scrolls Online Elsweyr: RM158.00>RM102.70 (35%)

Fallout 4 G.O.T.Y: RM236.99>RM59.24 (75%) 

DOOM: RM70.00>RM26.07

Dan banyak lagi yang ada dalam QuakeCon Sale!

racun-tech-QuakeCon-sale-2

Bukan itu sahaja, tapi ada lagi yang diberi sale dalam QuakeCon Sale ini!

Dishonored Complete Edition: RM315.50>RM94.65 (70%)

PREY: RM118.50>RM23.70 (80%)

Wolfenstein II The New Colossus: RM236.00>RM78.20 (67%)

Wolfenstein The New Order & Wolfenstein The Old Blood: RM118.50>RM39.10

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition: RM153.00>RM52.14 (67%)

The Elder Scrolls Online: RM78.00>RM39.49 (50%)

Fallout New Vegas Ultimate Edition: RM33.00>RM9.50 (75%)

The Evil Within 2: RM236.00>RM59.24 (75%)

Kesemua game Bethesda, baru mahupun lama sedang berada di dalam sale sekarang. Jika korang ingin menjadi seorang pembunuh upahan, ataupun ingin mengalahkan nazi, ataupun ingin memburu seekor naga, maka korang boleh gerak sekarang dan dapat game dengan sale yang terbaik ini.

Kesemua sale ini akan habis pada 31 July dan sale ini adalah sempena event QuakeCon yang akan berlangsung pada 26-27 July

See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang, Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja!, ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB!, 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: